Lentoi Films

Tietoa meistä

Lentoi Films Oy on suomalainen tuotantoyhtiö, joka luo huomiota herättäviä lyhytvideoita. Yritys on perustettu vuonna 2010 Oulussa, ja syksyllä 2023 yhtiömme on laajentanut toimintaansa Helsinkiin. Tuotamme markkinoille ainutlaatuisia mainoskampanjoita, tuote- ja brändivideoita sekä monialaisia erikoisprojekteja. Olemme saaneet kiitosta luovasta tyylistämme toteuttaa laadukasta sisältöä uusinta tekniikkaa hyödyntäen, joka yllättää katsojan, sitouttaa yleisön ja erottaa tekijänsä massasta.

Erikoisuutemme

Erikoisuutemme ovat näyttävät tapahtumavideot, kulttuurialan trailerit ja viihdeteollisuuden mainokset. Kuvauksissa ja kohtaamistilanteissa haluamme luoda hyvän ja rennon tunnelman, jolloin lopputulos näyttää ja tuntuu mahdollisimman autenttiselta. Mahdollistamme joustavasti tilanteisiin sopivia tuotantoja ketterän kokoisen tiimimme ansiosta. 

Suhtaudumme työhömme ja liikkuvaan kuvaan intohimoisen uteliaasti ja alan kehitystä seuraten. Kokenut tiimimme täydentyy tuotantokohtaisesti asiantuntijoilla, joilla varmistamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä yhteistyökokemuksen.

Lisää referenssejä
Acke Salo
Oulu

acke@lentoi.com
+358 40-574 9331
Samu Saukko
Helsinki

samu@lentoi.com
+358 40-765 3124

Toteutamme visiosi

Tiimityöllä ideasta toteutukseen

Ota yhteyttä